The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Luetteloa ei löydy tällä kielellä. Voit kuitenkin katsoa tämän yrityksen luetteloita seuraavina kieliversioina:

toimiala

Tähän yritykseen liittyvät hakusanat

Juusto /  tuorejuustot /  pienzan pecorino /  sardinialainen pecorino / 

Tämän yrityksen postaamat kuvat

Lisätiedot

Avainluvut

  • henkilökunnan määrän mukaan
    11 – 50

Organisaatio

  • Yrityksen laatu
    Pääkonttori, Emoyhtiö
  • Päätoimiala
    Palveluntarjoaja

Markkinat ja kauppa-alueet

  • Markkina-alueet
    Alueellinen  -  Kansallinen  -  Eurooppalainen  -  Kansainvälinen

Ota yhteyttä yritykseen

Lähetä viesti
  • Yrityksessä käytettävät kielet

    Englanti

    Enintään 3000 merkkiä

  • Yhteystietosi
  • Hyväksyn EUROPAGES in  ehdot ja  tietosuojakäytännön.

  • Katso napsauttamalla